ilginn Merhaba herkese, aldığım oto koltukta bebeğim uyurken kafası öne düşüyor. Satıcıya gittiğimde bütün oto koltuklarının açısının aynı olduğunu hepsinde aynı durumu yaşayacağımı söyledi. Sizlerinde böyle mi?
Gul-42 ilginn koltugunun ayarını gerıye doğru yapıyorum dikleştırmıyorum evet malesef düşme oluyor oto koltuğu kafa tutucu var onu alın
ilginn canparem11 valla nereye çevirirsem çevireyim yol boyunca çocuğun kafasını tutmak zorunda kalıyorum. Çok saçma
adasmummy surprizbebe kız yatırdık da he yatırmadık mı acaba bak sen öyle diyince işkillendim😂 tekrar deniyim bakıyım biz mi yapamadık acaba 😂
surprizbebe adasmummy 3 kademe yatar. Benim oğlanda besafe kullandık düşmezdi yani uzun yolda falan çok güzel uyurdu. Şimdi bütçe kısıtlı diye ebebek kendi markası aldık sözde Yenidoğan’daki itibaren ama hiç yatmıyo memnun değilim
surprizbebe adasmummy 3 kademe yatar. Benim oğlanda besafe kullandık düşmezdi yani uzun yolda falan çok güzel uyurdu. Şimdi bütçe kısıtlı diye ebebek kendi markası aldık sözde Yenidoğan’daki itibaren ama hiç yatmıyo memnun değilim
adasmummy surprizbebe ona ben baktırayım canım eşime tekrar dediğin gibidir zaten yakında Ankara’ya gidecez o şekilde gideriz valla çok sağol bilgilendirdiğin için 🥰 eskisini attın mı canım ona devam etseydin besafe
canparem11 ilginn bitane vardı sanki kuzum 4 rengi var izofixli olan 0-36 ay mavisini aldım çok memenunum diğer oto koltuklarından daha büyük bebeğim iri benim ona sığdığı gibi diğerlerine sığmamıştı
seymayldzz Biz yoykonun aldık. Sıfırıncı aydan itibaren kullanılıyor. İlk bir ay kullanmadık küçük diye ama keşke kullansaydık diyorum şimdi 2 aylık başladık. 3 kademeli boyun desteği mevcut dediğiniz gibi bir olay olmuyor çok şükür ondan dolayı kullanmamıştık aslında odasında duruyordu kızımın sonra iyice bakp araştırunca pozisyon olarak uygunmuş evde bi oturttum baktık çok sevdi gayet güvenilir olunca arabaya taktık 😊