anneyimmmben Gündüz uyumaz sürekli uyanır yarım saat yarım saat 15 dk uykuları var hemen uyanıyor:( gece uyur. Sizinkiler nasıl. Gündüz uyumaması da çok zor hiç şöyle 2 saat uyumuyor
Zynp-61 anneyimmmben benimki de aynı haftada 1 gün gündüzde uyuyor diğer türlü gündüz ayakta bırakıncada kucak istiyor ağlıyor 🤦♀️
bad28 anneyimmmben benimde öyle maşallah gece çok güzel uyuyor fakat 11-12 gibi gece uykusuna geçiyor. gündüzler 2-3 kez max yarım saatlik uykuya yatıyor
birannebirogull anneyimmmben sabah güne erken başlatın yedide en geç sekizde uyandırın kendi uyanmasa bile bi iki saat oyalayıp güzel bi duş aldırın ben her gün yapıyorum suya koyunca gerçekten rahatlıyor cokda seviyor sonra emzirip uyutuyorum bu şekilde dört saate yakın uyuduğu oldu ben kendim uyandırıyorum sonrasında 15 20 dakikalık uykuları oluyor ama sekizde odaya götürüp uyutuyorum gece de çok güzel uyuyorki kez uyanıp emiyor sadece bebekler rutin sever sizde kendinize göre bir rutin oluşturabilirsiniz
yaseme Şaka gibi ama benimde bebeğim öyle gündüz uykuları yarım saat uyanık kalma süresi çok fazla ancak bazen eltim geliyo yardıma o uyutuyor 4-5 saat uyanmıyor artık uykuya geçiremediğin için strese giriyorum bebeğe yansıyor diyorlar ancak elimde değil