Serpil09 Kızlar malum bayrama az kaldı bebelerinize aldınız mı kıyafet birbirimize ilham kaynağı olalım bn henüz karar veremedim daha
yavruaslanlar Serpil09 kaynımın kınasında aldıklarımı giydiricem bayramda😂 almıcam 1 kere giydiler zaten
Serpil09 yavruaslanlar bu sene kimsede heves kalmamış galiba normalde ben hayatta son haftalara bırakmam ama nedense bişey beğenip alamıyorum
Serpil09 Zynp-61 bence sıcak olur ya haziran sonuçta ama bellide olmaz uzun kollu ince bişey alabilirsiniz 😊😊
Serpil09 uykusuzanne__ bende alamadım bu sene hevesim yok gbi nedense normalde asla son hadmftalara birakmm 1 1.5 ay öncesinden bakmaya baslarim bu sene bişey bulamadım 😀😀
yavruaslanlar Serpil09 heves değil de cnm gereksiz olarak geliyor artık bana sonucta 1 kere giydi bir kere daha giyer
selamunkavlen papatya__ takımıza bayıldım 🥰 geldi mi acaba kaç kilosunuz ? 80 kg güzel durur mu acaba 🤔
papatya__ Serpil09 büyük kızıma bir de bunu aldım ikisi de yeşil oldu ama diğeri hediye gelmişti ben aldıktan sonra
gizememre Serpil09 özellikle bayramlık olarak almadım yazlık bir alışveriş yaptım bayramda da giydiririm aldıklarımdan diye düşünüyorum beğendiğim parçalar var fikir olsun diye atayım onları pantolonlar defacto müslin takım Waikiki
Serpil09 gizememre guzellermis geçen bayram kot takımı almıştım bende bu bayram farklı birşey düşünüyorum
kocatarafindanefret geçen bayram giydirdiğimi giydireceğim 6-9 ay almıştım 1 kere giydi. ama hoşuma giden bir şey olursa da almayı düşünüyorum. kendime de henüz bir şey almadım:(
Serpil09 kocatarafindanefret ben kendime aldım eşimin kiler tamm bi kızımın kaldı ona dha bişey bulamadm
Serpil09 yavruaslanlar aynn vlla doğru diyorsun benmde geçen seneden kalma kıyafetleri var gelirse onları giydiririm belki
canmanayvesuyu Serpil09 ben de geçen hm indirimden tişört almıştım oğluma bolca havaya göre altına şort ya da pantolon alıp giydiririm dedim bakalım
aslhnkrts Serpil09 memlekete karabüke gidicem oralar soğuk olur diye almadım aydında olucam ilk gün onun içinde kısa kollu zıbın altına şalvar giydircem 😂😂