hilalolo Burnunu izotonik suyla yıkıyorum hırıltı var yaklaşık bir haftadır sizce neden olabilir ,her sabah aynı ve bazen hapşuruyor (kediler var komşumuzun sizce bundan olabilir mi)
babyboy_35 hilalolo Mayıs ayı alerji ayı polen havada küf mantarları oluşuyor 14 aylık bebeğim mayıs başından beri aynı burnunu yıkıyorum temizliyorum 🤦🏼♀️
incismommy hilalolo Sıcaktan da tıkandığını söyledi doktorumuz, oda sıcaklığını düşürmeyi deneyin isterseniz bir de
deleted20517 hilalolo alerji olabilir kediye veya polene başka biseye,yada sabah uyandigimiz zaman bir çok insanda da oluyor burun tikanikligi buda sebep olabilir yinede doktora söyleyin
hilalolo alzarvn malesef götürmedik doktor bırakmadım besin alerjisi olabilir dediler ama burun tikanmasina bişey demediler burnu son bir haftadır yoğun tıkanıyor
babyboy_35 hilalolo havanın neminden dolayı oluşuyor yani şuanda alerjik olmayan bebek yok açıkçası herhangi bi tedavisi de yok büyüdüğünde ya geçecek ya kalıcı olacak o kadar ciddi bir şey değil ama bebekken burnu tıkalı olduğu için temizleyemedikleri için ciğere inmemesi önemli
babyboy_35 hilalolo rica ederim sırtını kulağınızla dinleyin eğer hırıltı sırtından geliyorsa ciğere inmiştir doktora götürün