13gamze08 Anneler oğlum 14 aylık iki hafta önce TSH değeri 0.940 çıkmıştı dün tekrar tahlil verdik ve TSH değeri 0.653 çıktı yani düşmüş ultrason vs istedi bekliyoruz bu değer düşük çıkanlar varmı nasıl geçti süreçlerinin sonuclariniz lütfen yardımcı olun
13gamze08 Yawasabeheyranarasokaktasan geçmiş olsun bizimki tam tersi düşük cikiyo forumda TSH yuksekligini çok gördüm ama TSH düşüklüğüne dair pek bişi bulamadım peki sizinki kaç çıkıyordu nereye kadar devam edecekmiş nasıl biseymis neyden kaynaklaniyormus ilaç vs varmi
13gamze08 MorVosvos anca gördüm benim görümcem 6 yıldır sirnaktaydi ve bende bu sene sirnaktayim bana Şırnak’ta tahlillerin yanlış çıkabildiğini söyledi burdaki çıkan tahlilden iki üç hafta sonra memlekette verdik memlekette(osmaniyede) gayet normal çıktı endokrin bölümüne girdik o istemişti yani hastanenizde yanlış cikiyo olabilir imkanın varsa başka bı hastanede dene eğer ordada düşük çıkarsa o zaman kontrole aliyolar ilaç kullanacak seviyeye gelmediği sürece herhangi bi ilaç yöntem vs soylemiyolar