hilaltokcan54 1aylık bebeğim meme reddi yaptı biberonla besleniyor bıraktırmak istiyorum 1 gün boyunca uğraştım mrmemi emsin diyr ama emmedi şırıngadski sütleti de geri attı içmedi napacam bilmiyorum
MerveE-A hilaltokcan54 emzirme danısmanı ile görüsün bence yardımcı olur devlet hastanelerinde var ne yapacağınızıda detaylı anlatır
MerveE-A hilaltokcan54 birde bol bol ten teması yapın bebeginizle ikinizde cıplak olarak öemeyi verirken sırıngayla mamayı akıtın ağzına emmeye başlasın ama biberon vermeyin hic kasık biberon kullanmak daha iyi memey dönmesi icin birakırsa bir daha daha zor olur bide hic olmadı duşta emzirmeyi deneyin
incicabuk hilaltokcan54 ilk doğum yaptığım zamanlar da acemilik işte bende biberon ile mama veriyordum bazen sütümü sagip veriyordum biberon ucu çok akışkan olduğu için meme cazip gelmedi emmek istemiyordu çığlık çığlığa durmuyordu memede sonra biberonu değiştirdim yavaş akisli anne memesine en yakın biberonu aldım öyle pahalı olan markanın değil bu arada meme reddini de ayakta gezerek emzirmeye çalıştım uykulu iken emzirdim derken düzeldi eğer biberon markasını isterseniz yazarim
nazlii34 Uykusu varken ve uyku aralarında emzirmeyi demeyin, ben pilates topu alıp üzerinde emzirmiştim işe yaramıştı. Bir de biberon akışı çok hızlıysa red yapıyorlar, avent ya da lansinoh’un biberonlarını kullanmanızı tavsiye ederim
hilaltokcan54 MerveE-A biberon verdim şimdi ona alıştı napacam bilmiyorum dediğiniz gibi emzirme danışmanına gideyim çok üzüldüm
nazlii34 hilaltokcan54 1-2-3 diye başlıkları var ayına uygun değilse hızlı gelmiş olabilir bi ona bakın isterseniz