tosuncuk25 Gün oldu bebeğim dünyaya geleli. 6 gün yogun bakimda kaldı orada yıkamışlar. Düsmeden yikama cocugu dediler. Bugun 16 gun oldu hala gobek bağı düşmedi. Ne zaman düşer acaba? Normal mi?
yagmur35yy tosuncuk25 onların ilaclari var adını unuttum ama eczane de satiliyo bi deneyin isterseniz bide kuru tutun
kerembebeninanasi tosuncuk25 benim bebeğimde yaklaşık 15 günlükken düşürdü. Korkmayın her bebekte aynı olmuyormuş doktorumla konuştuğumda benim oğlumunki 4. Haftasına girerken düştü dedi
Leno tosuncuk25 benim ilk oğlumun da öyle geç düşmüştü doktora gittik sprey gibi bir şey sürdü düştü sonra. Şimdi ikinci oğlumun da 10 gün oldu bu hafta düşmezse onu da doktra götürüp aynı şeyi yaptırmayı düşünüyorum.
HELELEKADIN tosuncuk25 oğlumun göbek bağı düşmedi yenidoğan doktoru 17 18 güne kadar bekliyoruz düşmezse kan tahlili yapıyoruz demişti 16. Gün düştü doktorunuza bir danışın aklınızda soru kalmasın en azından
aleyna_poyrazz Benim bebeğimin göbek bağı çok hızlı düşmüştü annem sütümden 3-5 damla 2-3 gün damlattırdı hemn düşüverdi
umaytoom tosuncuk25 bizimki de 10 günlükken düşmüştü bir doktora ya da saglik ocagindaki ebeye sorun isterseniz