merilla1 Kızlar bugün kızım iki doz menenjit aşısı oldu ateşi şuan 38 yarım fitil uyguladım. Kısa kol zibinla bıraktım. Başka ne yapabilirim ? Kaçı geçerse hastaneye gitmeliyiz?
dammy merilla1 kaç aylık bebeğiniz? Fitil işe yarar düşürür muhtemelen Fitili ben son aşamada veriyorum Önce zıbınla bırakıyorum,calpol veriyorum, düşmediyse eklem yerlerine ılık kompres inatçıysa fitil Aşı ateşiyse düşüyor genelde; bexero ateş yapıyor, kızımda iki dozda da ateş yaptı 38i geçmedi Gece saat başı sırayla alarm kurmuştuk eşimle öyle ateş kontrolü yapmıştık
bekt55_ merilla1 biz pazartesi ilk doz olduk 38.5 ateş çıktı calpol verdim sirkeli su yaptım hemen düştü iki saate gece çıkmadı bı daha
minnosbirkiz merilla1 bizde ateş 1.5-2 gün civarı sürdü, devam ederse korkmayın, zıbınla dolaşsın, 4-5 saatte bir calpol verdim, özellikle geceleri çıkmıştı, uyusa bile ateş düşürücüsünü şırıngayla vermiştim 1ml çekip, ılık duş aldırmıştım o şekilde düşmüştü
merilla1 dammy 3 aylık doktorumuz fitil önerdi bize o yüzden öyle yaptım yarım fitil uyguladım. Uyudu şimdi takipteyim 38 bucuk falan olursa hastaneye gitmeyi düşünüyordum
merilla1 bekt55_ umarım bir daha çıkmaz ya o kadar arastirmama ve ateşi beklememe rağmen yine de endiselendim
summm merilla1 aşı ateşine korkulacak bir durum değil hastneye gitmenize gerek yok demişti doktorumuz o yüzden calpol ve duşla hallettik biz
bekt55_ merilla1 bizim aynı gün ateş oldu çabuk düşürdük ertesi gün biraz huzursuzluk vardı bugün üçüncü günü bişey kalmadı gayet keyfî yerindeydi