artikbiranneyim busrasr bence en cok et kilo aldırıyor. Kıyma et ilik suyu tavuk suyu tavuk eti vs bunlar güzel kilo yapıyor. Sebze olarak tatlı patates brokoli havuç pancar gibi mevsim sebzeleri cok faydalı. Yani aslında çeşitli ve mevsimine uygun beslemek en doğrusu bence. Bunların yanında her gün ceviz ve pekmez veriyorum bir de ben.
KaranimEgem Ben muz , ceviz , yoğurt , peynir ve ezilebilen yumuşak meyve sebzelerden veriyorum.Bir de arı mamaya başladık bu ara günde bir kere de ondan yapıp veriyorum mutlaka.Ayrıca beni hala emiyor maşallah kilosu çok iyi
naz2911 KaranimEgem bende bişey sormak istiyorum mesela bebeğim 5.5 aylık benim doktor önerisiyle yavas yavas başladık 10 gündür günde bi kere mi veriyodunuz benimkinin aylarınsayken
KaranimEgem naz2911 o zamanlar da sadece yoğurt veriyordum günde bir kase felan içine de muz karıştırıyordum çok az çünkü fazla kaçırınca kabız oluyor hemen
artikbiranneyim naz2911 3 gün kuralıyla sebzelere devam ettim ben sonra yoğurt ekledik yanına. Tadım sürecindesiniz acele etmeyin günde 1 kere yeterli