Deletedmom781 https://imgyukle.com/i/nDdu5y Cildiyeye yonlendrdiler ama sira bulamiyorm bebegimle beklemk icinde fazls kalabalik bu nedr fikri olan varmi. Iltihap patliyor batroban antibyotk krem sursem olurmu zeytinyag surutordm ne ypcgmi sasrdim ne olur yardim
Arasyigitinannesi Deletedmom781 canım benimde bebegimin yuzu ayni bu şekildeydi mustelanin atopik ciltler kremi var onu kullandim fayda etmedi sadece yuzundeydi en son alerji polikinligine gondersi doktorum orda da 2 hafta sut ve sut urunleri diyeti verdi bebegimin yzunde hicbirsey kalmadı sute alerjisi çıktı icerisinde sut tozu peynir alti tozu iceren hicbir paketli yiyecekleri yemiyorum 6 aylik olana kadar bakalım inşallah gececek🙏 Allah yardimciniz olsun💕🤲
[silindi] Deletedmom781 doktorunuza danışmadan ilaç uygulamayın daha kötü hale gelebilir. Zeytinyağı değilde su bazlı nemlendiriciler kullanabilirsiniz.
Erenela_ Deletedmom781 benimde oğlumun yanağı böyle bende bepanthem sürüyorm geçmiyor 6 aylığız bizde
Efemm Deletedmom781 gecmiş olsun bebek egzaması bu hiç bişey sürme biz oyle bi hata yaptık ılık bi su ile sildik iyice azdı sakın bişey sürme direk cildiye ye git bence yazık kuzuma
Deletedmom781 Arasyigitinannesi nasil olcak simdi yani alerji varsa ben mi yemicem bebegim mi sut icmicek
Deletedmom781 [silindi] 1 tane hastane var doktora ulasamiyorjz ki 1 tane doktor var tum randevulari dolu yoksa bnde hastaneye gotrcektim zten
Arasyigitinannesi Deletedmom781 siz yemiceksiniz çikolata kek simit pogaca akliniza ne geliyorsa sut ile yapilan bize oyle söylemişti doktorum gecti kesinlestirmek icin test yapti doktorumuz oylelikle kesinleşti.
Burcubayram01 Bebeklerin ciltleri çok hassas kesinlikle hicbirseyi doktorunuza danışmadan kullanmayın dönüşü olmayan bişe olur Allah korusun baya kötü duruyor çünkü biran önce doktora gidin özele gidin sıra bulamiyorsaniz devlette
Annecikk Deletedmom781 rabbim şifa versin hiç beklemeyin acile gidin birden böyle oldu çok ağlıyor diyin belki bakarlar sevk verirler
Sabis42 Deletedmom781 gün içinden acilden giriş yapın acildeki doktora durumu anlatın o sizi cildiyeye sevk etsin o sevk kağıdı ile beklemeden gırın doktora.. yine de olmazsa bas yaygarayı kaldır ortalığı ayağa.. bebek sonuçta bu ya..