esma224_ benimde çok sıkıntılı geçti oruçtu sahur hazırladım annemlere sonra birden sancı geldi ardından baya bi suyum geldi eşim odada uyuyordu kalk dedim bebek geliyor çabuk olmayız hemen hastane çantamı aldı karın ortasında terlikle hastaneye gidicek 🤣dur dedim bi duş alim ondan sonra hastaneye gidelim ya bişey olursa dedi hayır dedim inşallah bişey olmaz duş alıp doktoruma haber edip , hemen çıktık. nstye bağlandı çatı muayenesi yapıldı bebek tersmiş hiç açılma yok suyu azalmış dedi doktorum acil sezeryane alındım sezeryanden çıktıktan sonra bebeğimi getirdiler ondan sonra tekrar götürdüler gidiş o gidiş kıyafetleri geldi bana hep kan olmuştu çok korktum noldu diye solunumunda sıkıntı varmış 7 gün yoğun bakımda kaldı 2.880 gramdı çok küçüktü üstüne benide kuru öksürük tuttu öksüremiyordum öksürünce dikişlerim patlicakmış gibi hissediyordum bidaha o acıyı yaşamak istemiyordum 1 poşet ilaç içmeme rağmen o öksürük geçmedi konuşmuyordum ki öksürüğüm tutmasın diye hiçbişey canımı acıtmadı ama o kuru öksürük ve çatı muayenesi 😩travma sebebi ve tabi sonra bebeğimizi aldık çok şükür şuan 2 aylık ben bu doğum hikayemi yazarken oda karşımda uyuyor 🥹🧿