Ballilokmam11 smg98 ay hiç dikkat etmedim ama uçak bagaj etiketleri sırayla basılıyor eşinizin ki valiz olarak verilip başkasının pasaportu işleme alınmış olabilir
smg98 TulayGeriDon evet şöyle anlatsyim eşim iş toplantisina gitti tüm müdürler gitti bu toplantıya . Eve geldi bavulda başka birinin adı yaziyordu . Toplu etiket basıldığını söyledi. Böyle bir şey mümkün mü?
TulayGeriDon smg98 Eğer biletler şirket adına alindiysa bi ihtimal olabilir diye düşünüyorum. Mantıken
Merdumgirize smg98 biz babamla umreden geldiğimzde babam 10 kişinin pasaportunu alıp toplu bagaj verdi. Ama etiketlere dikkat etmedim.
TulayGeriDon smg98 seyahat grubunda yetkili kocan mi? Yani patron mu? Bilemiyorum ki. Mantıken de mantıklı geliyor. Bileti alan veya şirkette yetkili birinin adı yazması. ChatGbt ' ye sorsan
Merdumgirize smg98 google amca diyor ki grup bahajında tek kişi ismi basılır. Baggage pooling adı altında yazıyordu ama kopyalayamadım 😁
tgcayz smg98 şöyle soylıym grup olarak alındıysa yetkılı kımse o bagajları verıp kendı adını bastırmıs olabılır. Hepsı aynı anda alınsın aynı anda verılsın dıye.