cLearQueen Divayorgunxx eziyom yiyo. Su /anne sutu/ peyniralti suyu/yogurt suyu/ kefir/ ihlamur kullanilabilir
kimbumadam Divayorgunxx Eşin aldıysa cici bebedir diye düşünerekten kesinlikle onu verme diyorum :) Og natural bebe bisküvisi tavsiye ederim Karışım veriyorsan avokado muz gibi içine çok yakışıyor
sencokbiliyon Divayorgunxx Eskiden annem yaparmış bize. Biberonun içine 5-6 adet bisküvi koyarmış. Yarısına kadar süt, yarısına kadar su koyarmış. Çok da severdiniz diyor.
binnur37 Divayorgunxx Bir iki kere 2 buskivi 1 çilek 2 kaşık yoğurt ezerek yedirmiştim sonra çok şekerli zararlı dediler bende vermeyi kestim ..
ZeydsMom Divayorgunxx 9 aylikmis zaten ek gida aliyor yediklerinizi yiyebilir neden bunu yaoasiniz ki. İlla verecekseniz organik temiz icerikli ve ya kendiniz hazirlayin meyvelerle falan da tatlandirin boyle bisey verin. Biberonla vermeye gerek yokki artik
oylesinebiri__ kimbumadam bende Hamm markasının bebe bisküvisini alıyorum tadı çok güzel ve temiz içerikli bayada var içinde
Divayorgunxx Kisirvetursu ya bilmiyordum mamasına yetisemiyoruz yemekte veryrm ama illa biberon istiyor o yuzden
2prensesimvarcanim Divayorgunxx cici bebe yse çok yüksek şeker oranı tavsiye etmem ben deneme amaçlı doğal keçi boynuzlu bisküvi almıştm onuda suyla yada anne sütüyle ezdim üzerine muz vb gbi meyveler ek yaparakda ezip verebilirsiniz
Divayorgunxx 2prensesimvarcanim napalm bidaha almayalim o zaman cnm mamasına yetisemyrz ekngida versemde illa istiyor o yuzdn biraz uzun gider doye dusunmustuk almıstk
ezgi1212 Divayorgunxx og naturalin zeytinyaglı bebek bisküvisini kullanıyorum ben rondodan çekiyorum 1 2 kaşık katıyorum. Tarif şöyle bir muz 1 tatlı kaşıgı tahin 2 kaşık bisküvi, ezilmiş rendelenmiş ceviz bunları karıştırıp yediyorum
binnur37 Divayorgunxx evet çok şekerli ve katkı maddesi çok .. Onun yerine çorba püre tarzı yedirebilirsin ..