Hatice35 Herkese selamın aleyküm kızlar benim bebeğim bir kaç gün sonra 8 aylık olucak blendır süpürge saç kurutma makinesinden korkmaya başladı sizinde bebişler böylemi acaba
ebru3457 Hatice35 normaldir canım çünkü benim kızımda 8 9 aylıkken dediğiniz gibi süpürge blandır ve özellikle dışarıdaki motor sesinden çok korkuyordu şimdi alıştı hatta kendi süpürge yapmaya çalışıyor 😀 küçük küçük alıştırmaya çalışın ben o şekilde yaptım geçti korkusu
ayseayliz Hatice35 Zamanla alışıyolar şuan kızım blendere alışmış durumda. Süpürgeyede bazen korkuyor bazen korkmuyor
Hatice35 oylesinebiri__ belirli bir dönem sanırım çünkü bazen yüksek sesli hapşuruktan bile korkuyor ☺
ebru3457 Hatice35 aynen ama alışıncada yaptırmıyorlar sanırım sürekli elimden almaya çalışıyor bu seferde 😀😀😀
bhrbrc Hatice35 o dönem benim bebeğim de her sesten korkardı hapşırma öksürük ezan sesi vs. Sonra alışıyor geçici bir durum.
ebru3457 Hatice35 aynen bende günlük rütinlere dahil ediyorum yarım saatlik işi 2 saatte yapıyorum ama olsun 😀😀
Hatice35 umaytoom ben en son babasına dedim al götür dışarı ben şu evi bir dip köşe temizleyeyim ben temizleyesiye uyumuş çoçuğum bebek arabasında dışarda 😂😂😂