edahumaa Yarın inşallah 40 ımız çıkacak sizler 40 çıkardınız neler yaptınız kızlar ilk oğlumda ben hiç birşey yapmadım kimsede birşey söylemedi
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala edahumaa Kaynanam eşime kan bağı olmayan birine 40 tne taş toplttır dedi, eşimde toplmş. Muhtemelen onunla yıkıcklr bebeği, sonrada ben yıkncm. Ama ben yıkandım diyip tabi ki yıknmıcm o suyla 🙄
sevmia edahumaa bizimde çıkıcak 8 gün sonra o gün foto çekimi yapacam önce kendi kırlımı çıkarıp çocuğumn suyuna boll bol yasini dualar ayatel kürsi okuyup banyo yaptıracam artan suylada tekrar ben eşim yapacak çiçeklerimi sukicam evi temizlicem kapının önünde su atacam kırkımız çıkmış olacak
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala sevmia boll bol yasini dualar ayatel kürsi okuyup banyo yaptıracam Çok güzel. Bizimkiler anca kırk taş toplatsn, ne olacaksa sanki. Dur ben bunu söyleyeyim eğer karışacak olurlarsa Madem kırk taşı yapmayı biliyorsunuz Ben Yasin okunmasını istiyorum okuyun diyeyim
sevmia NeclaLeylaCeydaOhnealaneala suya okunur okunmadan banyo yaptırılmaz hani bnde çok eskiler şöyle yapmış böyle yapmış diyip yapanlardan değilim hatta karşıyım ama o gün ayetel kürsi okunır yasin okunur nazar duaları okunır sen öyle de 😂😂