goktugbgln Kızlar oğlum 3 ay 1 günlük. Yatırdığım zaman başını sürekli kaldırmaya çalışıyor. Sizce oturmak mı istiyor? Eğer öyleyse kucağımda ya da destekli bir şekilde koltukta oturtmam da bir sorun olur mu?
tahin goktugbgln bizim doktorumuz 3 aylıkken destekli kısa kısa oturtun dedi ben bazen oturtuyorum gün içinde
12betul goktugbgln ilk olarak kucağınızda oturur pozisyonunda tutun sık sık . Destekli oturma için en önemli şey başını dik tutuyor olabilmesi . Zamanla da destekliye geçersiniz yavaş yavaş
pantenkelebek goktugbgln kizim da öyleydi doktor kucakta oturtabilirsin destekleyerek dedi oturttum 3 aylıkken 5.5 aylık da desteksiz oturabiliyordu artık
re11 Benim bebeğimde aynı şeyi yapıyor kendini o kadar zorluyor ki ama daha çok küçük geliyor bana ne kadar çabalasada erken olabilir
goktugbgln 12betul uzun süre başını dik tutmuyor. Belli bir şeyden sonra kafası sağa sola doğru düşüyor açıkçası
12betul goktugbgln çok normal 3. Ayda öyle olması biraz daha beklersen daha iyi olacak. O sürede alıştırma olsun diye kucağında dizine oturtabilirsin