ohafalanoldum Kızlar ilki sezeryan benim şuan hamile değilim ama merak ettim devlette ssvd yapılıyor mu normal doğum çok istemiştim olmamıştı ssvd denemek isterim eğer fırsat olursa 😀
anneolmak1234 ohafalanoldum Hayır yapılmıyor. Çoğu özel hastanede de yapmazlar. Ama istisnalar var. Özel klinik de yada özel bazı doktorlar yapıyor. Benim doktorum yaptığını söylemiş ti ama 5 sene sonra yapabilirsin demişti .
ohafalanoldum anneolmak1234 sarmaliklahana Bebegimm1 ya niyeyse çok istemiştim normal doğum hala aşamadım bu durumu sezeryan oldum çok ağrılı zor bir süreçti o yüzden merak ettim
Bebegimm1 ohafalanoldum 4 sene geçmesine ragmen yapılmıyor riksli oldugu için demişti özele gidiyordum zaten arada devlete muayne oluyordum özeldeki doktorda riksli demişti iç karnında yırtılma oluyormuş o yuzden kendimi ve bebeğimi rikse atmak istemedm yapan varmş özel ama dediğim gibi riksi olan bir şeyi ben denemem
cikolatahurma ohafalanoldum o riski almıyorlar malesef benim ablamın 8 yıl olmuştu kadın riskli deyip geçiştirdi gerçi ozeldeki de yanaşmadı
sezeryandogum ohafalanoldum Bilkent şehir hastanesi yapıyor. Ssvd polikliniği var. Instagramdan birsezeryanhepsezeryan hep sezeryan değildir sayfasından bakabilirsiniz. Yapan çok Dr var devlette yapanda var. Ankara da vardı sanırım bir sezeryan hep sezeryan değildir sayfasından bakabilirsiniz
ohafalanoldum sezeryandogum evet baktım şimdi takip edeceğim teşekkür ederim ben İstanbul’da yaşıyorum ama
pimpiriklianne43 ohafalanoldum benim ilki sezeryandi 2.de doktor hiç sormadi bile normal istermisin diye zatende istemiyordum direk sezeryan oldum
sarmaliklahana ohafalanoldum ben 2 normal yaptım. Cesareti olana tavsiye ediyorum. Bende sezaryen dan cok korkuyorum 🤭🫣
ohafalanoldum sezeryandogum 3,5 ay oldu daha sezeryan olalı çok nadir acıyor tabi ilk 10 gün çok kötüydüm 😀
ohafalanoldum sarmaliklahana yani normal doğumun da kolay olduğunu düşünmüyorum tabi ama içimde kaldı denemek isterdim
sezeryandogum ohafalanoldum acele etme bende senin gibi ssvd istiyorum ama elimizdeki çocuğa bakalım önce çocuk 18 aylık oluna gebe kalabilirsin aslında doğumlar arası 18 ay yeterli diyorlar. Dr.Semra ozer ınstagramdan takıp edebilirsiniz. Dmden cevap veriyor