selinkumsal10 Uzun zamandır oyuncak almıyordum çıngıraklı oyuncaklarıyla oynamaya devam ediyor hem büyüdüğğ için biraz, hemde sıkıldığını düşündüğüm için oyuncak almak istiyorum. Nasıl oyuncaklar almalıyım
papatyam-34 selinkumsal10 bizde köpekçik yürüme arkadaşı ve aktivite masası var en çok onlara bakıyor tutunup kalkıyor ilgisini çekiyor onun dışında abisinden de kalma bir sürü oyuncak var kuleler falan ama henüz ilgisini çekmedi onları hep azına götürüyor 😅 Kızım da 7 aylık ☺️
adasmummy selinkumsal10 eğitici köpekçiğin kız kardeşini aldım bi de fisher price kumanda var onu aldım şuanlık iyi ama plastik pet şişe daha çok dikkatini çekiyor 😂
likeli selinkumsal10 o dönemde bultak küpler yürüme arkadaşı masalcı tırtıl ve ayağa kalkmayı öğrendikten sonra aktivite masası ile oynardı. Şu an 16 aylık aktivite masası masalcı tırtıl ve bultak küplerle hala oynuyor. Bir de yine o dönemde vakumlu molekül oyuncaklardan almıştım. 7-8 aylıkken bir kabın içine su koyup o oyuncakları atıyordum sudan çıkararak kendince oynuyordu dişlerini kaşıyordu. O molekül oyuncaklarla da hala oynuyor.
papatyam-34 selinkumsal10 valla ona çok bir şey diyemem çünkü kızım hiç çıngırakların yüzüne bakmadı😂