momas Pamukpasta 9. Ayda atak yok😣 ama genel bir uyku sorunu var 9. Ayda bende çok post gördüm yani uyumuyor diye bizimde öyle.
galler Pamukpasta 9 aylık 5 günlüğüz zaten çok sık kalkan bir bebek ama son bikaç haftadır dediğiniz gibi sürekli ağlayarak kalkıyor kıpır kıpır bir düzgün uykumuz yok
Hiilyuss Pamukpasta 6. Büyüme atagı var. Anneden ayrılmama kucaktan inmeme odadan cıkmasına izin vermeme uyku problemi hepsi mevcut 😂
cakebabe Pamukpasta bugün tam 9 aylık oldu kızım acayip bi uyku gerilemesi yaşıyor ortalama 1 saat gündüz uykusu uyurdu 2-3 kez şimdi 10 dk uyuyor 😫
denizyildizi_ 9 ay 20 günlük , gece uykusuna geçerken direnme canı yanar gibi ağlama, kucaktan inmek istememe, odadan çıkmama izin yok , alttan 3 ve 4. Dişler geliyor hepsi birleşti bizde de 😂
Pamukpasta denizyildizi_ aynı istedigini yapamayınca yırtınarak agliyor.4 diş var bizim başka da gelcek galiba şüpheleniyorum bende
canmanayvesuyu Pamukpasta ayy olabilir ben de diş diye düşündüm. Uykuya direnme ağlayarak uyanma akşam 2 saatte 1 ağlayarak uyandı mahvetti bizi