Furkan_umeyr Sadece geceleri değil uykuda gündüzde cığlık atıyor fakat gözleri kapalı 5. Ayımız bugün bitiyor
Ygtek Furkan_umeyr ataktayız canım bizde de durum aynı. Başlığını görünce hatta kesin 6 aylıktır dedim😂
Doraveduru Furkan_umeyr bizde 5 ayligiz bizim de aynı . Hatta benim ikiz geçen hafta biri yapıyordu bu hafta digeri basladi
Furkan_umeyr Doraveduru rabbim seninde yardımcın olsun ikisi birden ben tek ama uyku kalmadı değişik birsey oldum :((
Furkan_umeyr Ygtek aynen 4. Ayda aşıyla birlikte başladı atak o bi yandan ben bi yandan diş mi diyorum salyası çok herseyi ağzına götürüyor ama birsey yok gozukende yine aynı olacaksak vay halimize :(((
Furkan_umeyr Ygtek bizdede vardı kardeşim ben erken çıkartmışız belki dedim ama suan aşırı salya var zor uyuyor koyuyorum yarım saat sonra feryat figan gözleri kapalı üstelik okuyorumda
Ygtek Furkan_umeyr ya aynı aynı. Bi anda cığlık atarak uyanıyor. Ben geç çıkarmışım eşiminkini bilmiyorum. Uyutmaya korkuyorum öyle bir ağlıyor ki sanki biri canını yakıyor gibi