gizem2716 Merhabalar bebeğim 2 aylık sürekli emmek istiyor göğüslerim onun için atık emzik olmuş durumda her türlü emziği denedik ama tutmuyo keyfi keder isterse bir iki çekip atıyor nasıl alıştırabilirim yardım lütfen
babyandmom_ gizem2716 ara ara teklif et. Verirken üzerine sütünü damlat. Ben öyle alıştırmıştım belki işe yarar
elifberrin0615 gizem2716 canım ben de çok emzik denedim phillips aventte başarılı olduk ve çok uğraştım tutturmak için ilk bir iki hafta sürekli ağzından atsa da zorladım diyim şimdi çok rahat ettik
gizem2716 Arelinannesi23_ en son eşim E bebekten wee baby yuvarlak uçlu sarı kauçuk emziğini aldı verdik oda olmadı yani biz bunu market emziği diye biliyoruz
sngkrt Ya bende emzik vermiyorum aslında ilk kızımda verdim hep yere düşse ağzına alıyodu hep hasta oluyordu bu 2 . Kızımda vermedim emziği bıraktırmakta zor haberin olsun
gizem2716 sngkrt öyledir tabi ama sakinleşmek istediğinde bile meme istiyor en azında bir iki emse emziği o bile yeter benim için
Arelinannesi23_ gizem2716 wee damaklı olanı denedinmi benim oğlum tutmadı ama her ağlama 1 dk ağzında tutacak şekilde verdim şuan şükür tutuyor çünkü emzik yoksa hayat bitti demek
gizem2716 Arelinannesi23_ gerçekten aynı dönem arkadaşımda doğum yaptı emzik emiyo çocuk ve sakin yani be dışarıda bile rahatlar
Arelinannesi23_ gizem2716 tabi bende çok çektim ama dediğimi dene damaklı olsun 01 olan yani 0.6 aylık olan olacak ve her ağlamada emzik vermeyi dene bı kaç saaniye tutur dikkatini cekecekse emziği suda beklet o emdikçe su sesini alacak ve emecek