beyzasargn Kızlarım acil cevap bekliyorum lütfen üstte kalsın.Yeğenim 20 günlük ve aşırı pişik oldu resmen yanık gibi oldu çocuk.Hiçbir krem fayda etmedi doktora götüreceğiz ama evde de kesin çözüm çok iyi geliyor dediğiniz yöntem var mı
aslanannesiiii06 beyzasargn zeytinyağı veya sarı kantaron yağı çok çok etkili hangisini kullanabilirseniz ama ayçiçek yağı olmasın
mavisevenanne Bezin markasını değiştirin alerji yapmış olabilir. Islak mendil kullanmayın. Pamuk ve suyla temizleyin bastırmadan. Hemen alt kapatmayın kurusun hava alsın. Anne sütünü sürün. Beslenmesi azsa yani yeteri kadar sulu süt alamıyorsa asidik yapısı fazladır çişinin bunu da idrar testiyle anlarlar.
seymayldzz Anne süt ve süt ürünleri tüketmesin bazen bebeğin böyle leylere alerjisii olunca bu şekşlde de olabiliyor
jilimana Ecowellin pişik kremi baya iyi gelmişti içeriği temiz olduğu için her bez değişiminde gönül rahatlığıyla sürdük hızlı toparlamıştı doktorla da mutlaka konuşun ama önce tedavi şart
serapozbkr Kızımda da pişik vardı, sudokrem kullandım. Islak mendil kullanmayı bıraktım düzeldi. Ara ara zeytinyağı sürdüm, bazen havalandırdım birkaç gün içinde düzeldi.