Fyzannesi Kızım 2,5 yaşında yeni yeni tuvalete aliştiriyorum . Gece yatmadan çişini yapmıştı .11 doğru uyudu 12 baktığımda altına işemişti . Gece uyuduktan kaç saattte bi uyandırmak lazım ???? Akşam çay falan içerme diyorlar doğru mu ???
zumrut80 Fyzannesi ben size fikrimi söyleyeyim. Herkesin alıştırma tarzı farklıdır tabiki. Bende oğluma yaklaşık iki ay önce bezi bıraktırdım. Daha öncekş denemekerimde başarısız olsamda bu denememde çok kolay alıştı tuvalete çok şükür. Ama gece bezlemeye devam ettim. Çünkü bir iki kere bağlamadım altına işedi . Bide uykusunda kaldırsamda kalkıp yapmadı ağladu bende korkutmak istemediğim için gece bezlemeye devam ediyorum şuan. İlk bçr hafta bezi ıslanmış şekilde kalktı ama ama ondan sonrasında hep bezi kuru kalktı hala da kuru kalkıyor. Sabah kalkar kalkmaz çişim geldi diye tuvalete koşuyoruz. Yani bezi taksamda yapmıyor. Yatagında alez serili ama gece yanımıza gelip yatıyır bazen haberim olmuyor. Ozaman altına yapar diye bezi şuanlık takıyorum . Bu sıralar biraz yoğundum ama önümüzdeki günlerde gece de takmicam zaten kuru kalkıyor. Umarım ozamanda yapmaz altına:) yani bence eğer geceye hazır değilse gece bezi takın. Zaten iyice alışınca kendisi yapmıyor bez olsada.
beyzanur63_ Fyzannesi Gece sık sık tuvalete götürün bende öyle yapıyorum yeni ogrendiyse gece bez takın sabah erkenden tuvalete götürün