Baklavanida Kızım 28 aylık parkta arkadaşlarının bisikletlerine biniyor istiyor baba bisiklet al diyor 🥹😅 tabi süremiyo ayağı yetişmiyor alsammı bilemedim ama anlıyor istiyor parkta da binince vicdan yapıyorum
Uraztos Baklavanida bisikleti bilemem bence erken aslında ama oğlum 21 aylık scooterları çok istiyo bakıyo diye aldık şimdi binmiyo millette ne varsa onu istiyo kanmamak lazım sanki 😂😂
nadidelifora Baklavanida ebeveyn kontrollü olanlardan baksanız nasıl olur ki acaba. 28 ay için çok erken geldi bana. Daha bacakları tam çıkmadı kuzunun🙃 🌸
tospikannesi_ Baklavanida kızımda bisiklet görünce heves ediyor ama şuan almayı düşünmüyorum bence erken scooter ı var heryere onu götürüyor kullanıyor deli gibi bu arada 28 aylık
Semaelisa27 Baklavanida 2 yaş dogum gününde aldık tam 30 aylıkken surebiliyordu yarım pedal çevirerek çok küçük boy olanlar var anlardan almıştık . 3 yaşında da tam pedal çevirerek sürmeye başladı şimdi de elinden gelse iki teker sürecek 40 aylık oldu
Baklavanida Uraztos dün aldım scooter zaten dediğiniz gibi pek oralı değil 😅 bu sene yazlık almadım var diye. Bişe de almayınca onları alayım diye şeettim😅
Baklavanida nadidelifora erken olduğunu bende biliyorum seneye yaza daha iyi olur diye düşünüyorum ama o kadar parkta imrenerek bakıyor ki vicdan yapıyorum e insanlar veriyor çocuklar veriyor ama tekrardan bisikletlerine binmek istediklerinde bu sefer ağlıyor bende Aliyim süremese bile parkta oynar diye düşündm
Nili1202 Bende parkta bisiklete binenleri izliyor binmek istiyor diye vicdan yaptım.Dedesi scooter dayısı bisiklet aldı.Ama yinede parktakilerinkini istiyor 😂 daha 2 yaşında.
nadidelifora Baklavanida çok haklısınız. Kim olsa üzülür boyunları bükülüyor hemen. O zaman küçük olanlardan alın. Ama bu seferde seneye o çok küçük gelecek büyüğünü isteyecek. O yüzden dedim aslında bu yıl ebeveyn kontrolü olanlardan alıp seneye belki onu ikinci elden satıp buyugunu alırsınız diye. Malum ekonomi hepimizi hesap uzmanı yaptı.
Baklavanida nadidelifora panda bisikletler var ondan alsam seneye de ebeveyn kontrolü olan Aparatı çıkarıp bisiklet olarak sürer mi acaba
Momm29393 Baklavanida olur olur ben birazda ileriye dönük düşünüyorum herşey o kadar zamlanıyor ki bi tık uygunken almak lazım ☺️