rzmrl Canımlar beni aydınlatın benim bebeğim 4.5 aylık sadece günde bir kez mama alıyo oda gece yatarken acaba 5.ayda ek gıdaya geçsemmi yoksa 6.ayı mı beklesem 😬🤔☺️
urasmom6 rzmrl bende geceleri mama veriyordum 4.5 ay civarında mamayı tamamen kestim 5 aylıkken de ek gıdaya başladım
Kubracigimm rzmrl kendi başına desteksiz oturabiliyorsa ek gıda sürecine hazır demektir ama buna doktorunuz karar verse daha iyi olur. Çocuğun gelişimine , hareketlerine göre 5 veya 6.ayda başlaması gerektiğini söyler.
rzmrl organikirmik merhaba neye göre başlatıyor biraz bilgi verebilirmisin çünki her doktor kendine göre bişey söylüyor
organikirmik rzmrl doktorun kendi fikrine göre valla bebekle çok bağlantılı değil. 6′da başlamak tadım için geç oluyor dedi bana. Ben 6 ay başlamayı düşünmüyordum ama öyle deyince başladım napalom
rzmrl rzmrl organikirmik Bende bi denerim o zaman baktım tadıyo merak ediyo devam ederim bizimki zaten biz bişey yerken ağzımıza bakıyo bazen ağzını açtığı bile oluyo bişey uzattığımızda çocuk hazı demek buysa bence bizimki dünden hazır 😃😃