bebeyimveben Merhaba Bebeklerinize çileği ne zaman verdiniz acaba? Bebeğim 10 aylık 3 gün kuralı ile çilek versem erken mi sizce
kckkz- bebeyimveben bence verme hatta alıştırma bir kere yese hep isteyecek en çok pestisit ve hormon ola. Meyve erken ergenliğe de sebep oluyo
suheyla92 bebeyimveben tarim ilaci muhabbeti var ya bu sene meyveler sebzeler hep tehlikeli duzeyde pestisit artigiyla dolu ve cilek en fazla ilaci emen urunmus ne yaparsak yapalim yeterince temizlenmiyormus :(
bebeyimveben Ya bu pestisit muhabbeti de canımı sıkıyor nasıl temizlemeliyiz karbonatlı suda falan yıkasak etkisi geçiyor muki
byzyldz bebeyimveben alerji açısından 8 aylıktı ben denettim sonra ara ara verdim hijyen açısından da kimsenin yememesi lazım 🤷🏻♀️
bebeyimveben Pestisit her şeyde var nasıl temizliyorsunuz meyveleri sebezeleir ben biraz rahat anneyim galiba suda kendime yıkar gibi yıkayıp veriyorum salatalığı falan
cokbilmismom bebeyimveben doktorum verme dedi en az iki yaşına kadar en çok ilaç kalintisi olan meyveymiş zaten tatlarida yok hiç birinin boşuna bebeğe zarar
sedaozan bebeyimveben merhaba şuan Türkiyede en çok pestisit bulunan şey çilek maalesef o yüzden uzmanlar çilek yemeyi önermiyorlar. Biz karbonatla vs yıkayıp yiyoruz belki ama bence bebişinize vermeyin
baharne bebeyimveben altı aylık bizimki üç kere yedi doktor verme dedi vermedim daha da. Baya da sevmişti
Ballilokmam11 bebeyimveben normalde 1 yaşından sonra verdim ama şuan Türkiye için pek sağlıklı değil önermem önce karbonatlı suda sonra sirkeli suda beklese bile tam arinmiyormus