suheyla92 Igor sandalet aldim önde bir parmak boşluk var ama yanlardan sıktı ayaklari tontik ve etli olduğu icin. Sandalet onerisi olar var mi ne alicam ben bu çocuga?
Akkuzum suheyla92 benim oğlumun ayakları da tontiş terliği bile zor buldum sandaleti hiç düşünmüyorum 😬😅
Beraninannesii suheyla92 Oğlumda tarakli tombul ayak vicco, igor kaliteli diyebileceğimiz tüm markaları denedik geçen yıl olmamıştı hiçbiri 100tlye Polaris marka olmuştu birtek🤦🏻♀️😅
minnakkofte suheyla92 igor kadar kullanışsız bi sandalet yok kızıma hediye geldi koca yaz 3 kez giydirebildim marketten aldığım terlikleri daha çok seviyordu.ben vicco alıyorum her yıl
Akkuzum suheyla92 terlik spor ayakkabı idare edicez artık dediğiniz gibi sandalet de denedim sıktı ayağını
Aintyourmama suheyla92 benimkinin de taraklı ben crocs gibi terlikler var ya plastik onlardan aldım çok rahat etti günlük dışarı çıkarken onu giydiriyorum ama sandalet nende arıyorum bulamıyorum
Berydeniz Beraninannesii merhaba naptınz küçülmüşlri sattnz mı bende oğluma sandelat ayakkabı arıyorum ama fiyatlar yüksek benmki minyon ama yinede ayakları büyüyor
suheyla92 minnakkofte benm icin onemli olan igor mu vicco mu degil ayaklari sisko oldugu icin olmuyor 😂 sizde de ayni durum varsa gorsel alabolir miyim ben de ondan alayim
suheyla92 Busrayusraaaaa Aintyourmama crocslar daha genis gibi duruyor evet ondan deneyeyim tesekkurler
Mcnkarsel suheyla92 igor a aşırı benzeyen LCW de sandaletler var. Ayak numarası büyüdüğünden 3.dür aynısını alıyorum. O kadar rahat ettiki igor a bakmama gerek kalmadı bile.
Beraninannesii Berydeniz Satmayı düşünüyorum kardeşi olacak onun için ayırdık ☺️ ben yine aynı modele baktım eğer ayağına uygun bulamazsam aynı modeli alırım diye düşündüm flo’da 350tl civarıydı ☺️