Hanfendi7 Kızlar 30 nisanda adet oldum her zamanki uzunlukta ve yoğunlukta sürdü ve adetim biteli 6 gün oldu ama sol kasıgımda pıt pıt atma var hamilelik belşrtisi diyorlar . Bide kasıl ağrım var.
tultanhanim Hanfendi7 korunmasız ilişki yaşadınız mı? Korunuyorsanız (gerçekten ) sanmıyorum. Çok şüpheniz varsa test yapın, kan verin. Enfeksiyon olabilir bu arada.
Hanfendi7 tultanhanim korunuyoruz ama şüphe düştü içime kendi kendime ay göğsümde açıyor mu ay midem de bulanıyor mu diyip diyip duruyorum
Gmzakts19 Doğumdan sonra rahim toparlanıyor o yüzden pıt pıt atma oluyor hatta bir çok kişi bebek tekmesi sanıyor. Çok normal
Hanfendi7 Gmzakts19 sezeryan oldum 2 yaşında kızım var . Pek böyle hissettiğimi hatırlamıyorum . Bugün sağlık ocağındaki doktora söyledim o çok küçük ihtimal dedi psikolojik sinir stres ayakta çok kalma vs bissğrğ sebebi olabilir dedi
tultanhanim Hanfendi7 bir test yapın ya da kan verin. Muhtemelen psikolojik. İçiniz rahat eder. Bu arada bende pcos var ve miyom bazen karnımda bebek hareketi gibi şeyler hissediyorum olabiliyor.
dnzzynpmom Hanfendi7 kız değilsin tabiki hamile 6 gün önce Adetin bitmiş sıfır ihtimal gebelik en erken 14 günde oluşur belirti verir yani değilsiniz piskolojik sizinki
Hanfendi7 dnzzynpmom hayır zaten adet öncesi ilişkşmden diyorum üstüne görmüş olabilir miyim diye kimileei hamşleyken adet görüyor ya öyle aklıma geldi
BAL_EVLAT16 Hanfendi7 Daha 6 gün olmuş Allah aşkına nasıl belli olsun ki hamilelik en az 20 günde belirti verir
Hanfendi7 BAL_EVLAT16 hayır zaten adet öncesi ilişkşmden diyorum üstüne görmüş olabilir miyim diye kimileei hamşleyken adet görüyor ya öyle aklıma geldi