_muzikutusuu 4 aylık olduk kendi kendine kafa düzleşmesi geçer mi acaba mümkün olduğunca yatırırken sağa ve sola yatırmaya çalışıyorum. Gün içinde elimden geldiği kadar tummy time yaptırıyorum
Gokturkmom _muzikutusuu sağ sol olacak şekilde yatırabilirsiniz çok ileri düzeydeyse doktora danışıp düz kafa yastığı da kullanabilirsiniz.
balmelinam _muzikutusuu eger saga sola yatiyorsa ozellikle uzun uykularinda gece vs duzelir kesin 4 aylikmis su gibi daha yani ama yatmiyorsa kafasinin arkasina yatmaya devam ediyorsa duzelmez 8 ayligiz duzelmedi cunku saga sola asla yatmiyor kizim doktora gorunecegiz bu ay bakalim🤷🏻♀️
_muzikutusuu yildizmom-2023 tüh ya bende korkuyorum kalıcak diye ama kimisi oturmaya başlayınca düzelir diyor
ahsala aysenuraydin kask düzeltti 3 buçuk ay kadar kullandık 22 bin ödedik aralık ayında kocaeli de fiyat bu sekildeydi ist için 100 bin demişler hastanede tanıştığımız annelere
aselikra21x ahsala merhabalar kaskı nereden temin ettiniz biraz açıklarmısınız benim kızımın kafasındada düzleşme varda
ahsala Cranioplus firmasına yaptırdık istanbulda sanırım merkezleri insta hesabından bakabilirsiniz biz Kocaeli’de yaşıyoruz gittiğimiz beyin cerrahi mehmet beyle çalısıyor zaten ölçüleri vs hastanede verip diğer hafta teslim aldık
koruk _muzikutusuu sağa sola yatırarak arkaya yayılmasına yardımcı olabilirsiniz birde e bebekde kafa yastıkları var bence mutlaka alın 6. Aydan sonra düzelmesi daha zor diyr biliyorum
TwinsAndBeren ahsala kask tedavisini ne zaman 22 bine yaptırdınız peki şu an daha fazla diye biliyorum. Bir de nasıl randevu aldınız kendisinden?