Motherb Kızlar lazer epilasyon aleti aldım kiwi marka ama hakkında hiç bir şey bilmiyorum😅 nasıl kullanılıyor tüy varken mi yokken mi bana biraz anlatır mısınız
betul97_ Motherb Birinin eşi orada çalışıyormuş makineleri hep geri yolluyormuşlar demişti buradan bir hanımefendi bende almadım
Motherb oylesinebiri__ valla çok bi bilgim yok ki ama kullanım kılavuzunda baştan altı içindir yazıyor yani yüze uygulanmıyor anladığım
Motherb Lolik tüyleri görmesi lazım dendi o yüzden hafif tüylü olması gerektiğini düşündüm. Kılavuzu tamamen okudum bu arada. tam oturmadı kafamda geç mi çıkaracak sadece. Jilet hiç kullanmadım biride jiletlemek gerek dedi
Motherb betul97_ kiwi için mi dendi bu marka mı kötü yani. Yorumları çok iyiydi trendyolda geri mi versem bilemedim
Lolik Motherb jiletleyip 2 günlük gibi çıktığında yapılıyor . Tüy uzun olmamalı ama okuması içinde gözükmeli
Motherb Lolik işte jilet kullanmak hiç istemiyorum şu an görmesi için hafif tüylü fakat tuttuğum tüy dökülmüyor
turkolog43 Nekwam kiwi lazer epilasyon aletini hala kullanıyor musunuz memnun kaldınız mi philips braun fiyatları malum ise yarıyorsa almak istiyorum ama ise yaramıyorsa da param boşa gitsin istemiyorum. Bu arada laser geçmişim yok.