sedayt Kızlar mastit oldum galiba sütümü sağdım yarına lazım olacaktı zaten buzdolabında biberonla durabilir mi yarına kadar bişey olur mu daha önce hiç sağmadım bilmiyorum da
fistikcisahap sedayt canım ben sağıp bekletiyorum bi ebe arkadaş 3ğün buzdolabında bekleyebilir demişti..
turkuaz1290 sedayt buzdolbında bıberonla 3 4 gun duruyor bir kabın içine sıcak su koyun biberonu içine koyup ısıtıyosunuz aman ısısına dikkat edin ☺️
Birminnosannesi sedayt 3 saat oda sıcaklığında 3 gün buzdolabında 3 gün derindondurucuda saklayabilirsiniz.
Ysmncm sedayt yogunbakım hemsiresi benmari usulu demişti bende henuz ısıtmadım ama bı kaba sıcak su koyup biberonu onun içine oturtmak gerekiyor sanırım oyle demişti
Birminnosannesi sedayt Benmari usülüyle yani biberonu sıcak suyun içine koyuyoruz. Isınana kadar kontrol ediyorum ben. Buzluktan çıkan sütü ise önce dolapta eritiyoruz sonra aynı şekilde benmari usülü.
Mehmethan0920 3 saat oda ısısı, 3 gün buzdolabı, 3 ay buzlukta saklanır. Buzlukta ki süt önce buzdolabında eritilir bütün sütler sonra benmari usulü veya sıcak suya oturtularak ısıtılır