eses123 2 dk bile kendi başına durmuyor sürekli kucakta hiçbir işimi onun yemeğini yapamıyorum nasıl düzeltebilirim bu durumu nolur akıl verin
beyzzsenturkk_ eses123 1,5 yasında daha da nirvanaya ulasıyor ama gecici bir süreç 1,5dan sonra hafifliyor 1 ay epi topu zorlar sonra bırakıyorlar
binnur37 eses123 görmezden gelerek umursamayarak .. Ben ağlasada almazdım çünkü aşırı bunaltıcı oluyor sabır gerektiriyor .. Kızım oyuncaklarınla oyna kızım mama vereyimmi vs diyerek dikkatini dağıtmaya çalışıyodum
zenginoldum eses123 adami bekliyorum. O gelince onun kucagina verip koşarak yemek yapiyorum.ama varya boyle sırtjmdan ter boşaliyor o kadar hizli yapihorum ki zamanla yarisiyorum
zenginoldum eses123 ama şu var. Eger kocam olmasaydi mecbur slinge sarar , oyle yapardim işjmi. Sirtim cok agriyor sling sevmiyorum ama mecbur kalsaydjm sling alırdim.
AslanKadini_ eses123 vallah uyuduğu ilk öğle uykusunda yapıyorum ya da eşim işten gelince ona bırakıyorum yoksa imkansız..
Ayseee12_ eses123 bizde o hic yokm 1 yas kucak istegi hep biryerleri karistrma vad bizdede biseyler yeme falan notmal mi