zeynebinannesii28 18 ay arayla iki tane kızım var maşallah sağlıklı ikisi de ama severken oynarken öperken ısırmak istiyorum ama ısırmıyorum tabiki benim gibi olan anneler var mı
hicpismandegilim zeynebinannesii28 zeynebinannesii28 benim gibi olan anneler var mı Var napacan birbirinizi mi ısıracaksınız😂😂
feyzanuur zeynebinannesii28 16 aylık oğlumu artık bazen ayağından ısırıyorum çok yavaş😬 yiyip yutmadığıma şükretsin🤤
balli_cilek zeynebinannesii28 bazen şey diyorum anneme anne bigün bulamıcaksın nerde diye sorucaksınız bende MİDEMDE 😋 dicem diyorum 😂😂 zira yiyesim geliyor ısırmak ne 😍 Rabbim eksikliklerini göstermesin ayaklarına taş gözlerine yaş değmesin 🤲🏻🌸
birazquality zeynebinannesii28 ısırıyorum valla acıtmadan tabi gıdıklanıyor çok hoşuna gidiyor🤣🤣 soruyorum senin kollarını ısırabilir miyim diye olmaş diyor ama çok istiyorum diyorum mamam ışır diyor yiyip bitircem bi gün hdjdjdjsjsj
egelibiranne zeynebinannesii28 ağzının içinden şappp diye öpesim var. Böyle sıka sıka sarılırsın ya sıka sıka içime sokmak istiyorum. Birde büyük oğlum var oda kendini zor tutuyor farkındayım 😂 tutamadığı zamanlarda oluyor maalesef 😬
Dedektifgadget zeynebinannesii28 ısırmak istemiyorum çünkü canı acır ve ısırarak sevmek bana çok acımasız geliyor öpüyorum sadece şap şap öpmeyi de doğru bulmuyorum sorunlu muyum yoksa 😅
3kedili2bebekli zeynebinannesii28 ben ufak ufak isiriyorum dudaklarımla tutuyorum falan çok tatlılar dayanamıyorum 😂
tahin zeynebinannesii28 ısırmak öpmek bitirmek istiyorum bazen böyle yaklaşıyorum yanaklarını öperken resmen ağzımın suyu akıyor 😂😂😂😂