ummukerem Kızlar bebeğinizin sevdiği şarkılar neler? Biz The happy song🎉 Dino’nun şarkısı🦕 Çekirdeksiz domates 🍅 Serçe 🐦⬛ Şarkılarını dinliyoruz şimdilik daha küçük ama Sizin sevdiğiniz önerebileceğiniz şarkılar neler?🥳
ada00 ummukerem baby shark, karpuz adam, sar sar makarayi,bakkal amca,aram sam sam,Ali babanın çiftliği aklıma gelenler bunlar 😁
3kedili2bebekli ummukerem benim bebeler nedense Deriko şarkısını çok seviyor ve sakinlesirlerdi onu açınca
ummukerem ada00 ay yeğenimle o şarkıları çok dinledim Çok bıktım onlardan daha farklı güzel şarkılar önerirsen iyi olur😅
ummukerem bisenakillisinzaten yaa Bizimkisi daha 56 günlük İnşallah kendi uydurduğu şarkıları dinlemekte nasip olur🥹🤗✨️
ada00 ummukerem ya vala dil gelişimi icin doktor bize sar sar makarayi, karpuz adam, portakalı soydum,kutu kutu pense bunları dinlet dedi dil gelişimi erken konsmasnda ise yariyomus özellikle sar sar makarayi bende bıktım da dinlemekten mecburen 😁😁
ummukerem 3kedili2bebekli yaa dinledim şimdi de çok tatlı bi melodisi var kadının sesi de çok yumuşak 😍 çok hoşmuş ben kendim için beğendim teşekkür ediyorum 😅🥰
ummukerem ada00 tekrarlayan cümleler çok ya bir de hareketlerini yapabilir hem motor beceri hem dil gelişimini destekleyebilir mantıklı geldi düşününce 😃
ada00 ummukerem evet evet benim oğlum 18 aylık şuan hareketler yapıyor söylüyor sar sar makarayi çok iyi yapar diegrli de yapıyor yine biraz ama etkisi var bence
ummukerem ada00 o zaman listeye eklensin 🥰 bizimki daha bebek 56 günlük böyle hoş şarkılar arıyorum bunlar illaki dinlenecek