cigdmygz Merhaba anneler bebeğim 11 aylık olduğunda tatile gidicem havuz konusunda endişeliyim girebilir mi havuza denize zaten sokarım ama havuzdan korkuyorum enfeksiyon açısından
Ebruzeynepp cigdmygz temizliğinden emin olamazsınız bence hiç riske atıp tatilinizi zehir etmeyin enfeksiyon çok ağır geçiriliyor
momas cigdmygz havuza kesinlikle sokmayın leş gibi düşünsenize herkes birlikte duşa giriyor gibi. Hele daha 11 aylık çok küçük. Biz şişme havuz aldık içine deniz suyu koyduk oynadı. Havuza girerken de havuza su doldurmadan koyduk direkt biz yüzerken o içinde oturdu.
hazale966 cigdmygz denize soksan daha iyi benim kızım 13 aylık havuza hiç sokmadım 16 aylıkken tatile gideceğiz yinede havuza sokmayacağım
cigdmygz momas şişme havuzu normal havuzda nasıl kullandınız içine batmadı mı yanları falan çökmedi mi
Kitsu Gittiğiniz yerin kalitesine göre değişir ama ben en kaliteli yerde bile riske girmezdim. Temiz olsa bile havuzu temizlemek için kullanılan kimyasallar var
tugces09 cigdmygz otel havuzlarini denetleyen, suyundan numune alıp analiz ettiren bir sağlıkçı olarak ben bebeğimi sokmak istemem açıkçası…
damlaozzz cigdmygz Ben çocukluğumda çocuk havuzundan hastalık kapmıştım hiç iyi bir şey değil gerçekten o yüzden bebeğimide sokmamayı düşünüyorum sizde sokmayın derim tehlikeli