bilgemmmmmm Merhabalar:) bir buçuk aylık bebeğim var doktor önerisi ile nurse harweys aldım ancak nasıl ve kaç damla kullanacağımı söylemedi. Yardımcı olabilir misiniz?
Elfgrn bilgemmmmmm Biz sabah 10 akşam 10 şeklinde kullanıyorduk. 1. Ayından itibaren başlamıştık bizde
yalavac bilgemmmmmm ben sadece çok ağladığı zaman veriyordum gazı var herhalde diye düşünüp, yaklaşık 2,5 cc kadar.
organikirmik bilgemmmmmm ağzına 10 damla damlatıyordum sabah akşam. Damla damla uğraşmak zor geldi bi süre sonra göz kararı damlattım ayarlamayı yaparak
onceuponatime_ bilgemmmmmm sabah 10 akşam 10 damla kullandık bizde ilk 2 gün ama fazla geldi 5er damlaya düşürdüm daha etkili oldu bizde 24 günlük bebeğim
bilgemmmmmm onceuponatime_ çok sancısı var mıydı acaba bebişinizin? Benimki çok kıvranıyor gaz çıkartırken
onceuponatime_ bilgemmmmmm evet çok ıkınıyordu özellikle kaka yapmaya çalışırken zorlanıyordu doktorda bu damlayı önerdi gaz sancılarını baya bi azalttı bizim
babyboy32 bilgemmmmmm günlük 20 damla hakkın var. İster gün içine bölerek ver istersen sabah 10 akşam 10 damla olarak ver. Her gün aynı saatte kullanmaya özen göster
Ebemom Sabah akşam 10 damla ama genelde aynı saatleri geçirmemeye çalışın bu şekilde düzenli kullanırsanız çok iyi fayda sağlıyor
onceuponatime_ bilgemmmmmm kullanım şeklini söylemedi açıkçası sadece marka önerdi ben ilk günler az bi suyun içerisinde karıştırıp veriyordum ama tadından çok iğreniyordu bi tanıdığımızın önerisiyle mamanın içine karıştırıp öyle vermeye başladım