hepyerdeyizz Kizlar Sağlık ocağındaki doktora sorup dün vuruldum Ama hemşire vurdurma yaşın çok genç falan dedi vurdurup ters bişey yaşayan var mı acaba 🥲🥹🥹bide kaçıncı gün tam korumaya başlıyor acaba bilgisi olanlar yazarmi .?
nazlimom_ hepyerdeyizz bana doktorum kesinlikle önermedi yan etkileri olur diye vurdurmussunuz zaten olan olmuş geçmiş olsun
Taze_anne00_ hepyerdeyizz Ben 9 ay önce doğum yaptım kullanıyorum doktorum tek yan etkisi lekenlenme yapar dedi öyle de oluyo addeten kesti bu iyi bişey değil aslında ama yapabilcek bişey yok kiminde kilo kiminde kıllanma yapıyomuş bende tek yan etkisi bu oldu çok fazla da kasık ağrısı oluyo adet olmadığın içinn
hepyerdeyizz nazlimom_ ewet vurdurdum doktora sordum sağlık kcaginda birşey olmaz oneririmisinzi dedim öneririm dedi bende vurdurdum yani gebelik oluşmasından daha çok korkuyorum iki ufak bebeğim var 🥹 spiral vardı düştü haplada gebe kaldım düşük yaptım
hepyerdeyizz Taze_anne00_ ya umarım banada kötü bı yan etkisi olmaz 🥲eğer yaparsa mihtemelen vurdurmam bı daha
mervepoyrazz Taze_anne00_ bende 3 ay önce doğum yaptım adet görmedim hala herhangi bi zamanda gidip yaptırabilir miyim
lAmMelodi hepyerdeyizz Igne oldukdan sonra gelen pişmanlık hissi gibi olmuş shshsh.Yani ne yani etkisi olacak ki korunma için sonuçta.Onun yaş sınırımı varki ilk defa duydum.
hepyerdeyizz lAmMelodi ilerde çocuk istersek hormonları alak bulak ediyormuş sanirim zorlastiroyomus 👀bend emasallah Hürrem Sultan gibi salsam her sene olacak 🤣🤣
ElvisDemir-moms hepyerdeyizz aylık olanından vurdurdum aslında spiral taktıracaktım kan değerlerim uygun olmayınca iğne yaptırdım önümüzdeki ay değerlere yeniden baktırılıp sprial yapalım mı diye düşüneceğiz o yüzden fakat iğneyi yaptırdığımdan beri baş ağrısı asla geçmedi yan etkilerindede yazıyor reglinin 2.günü yaptırdım 3.gün reglim bitti kesti üstüne bide o günden beri sürekli baş ağrısı maaf etti bidaha yaptırır mısın Allah bilir çünkü dayanılmaz bir ağrı var sürekli 😓
hepyerdeyizz ElvisDemir-moms Bende opmadi şükür ama Burda yazılanları okudum da pişman olmadım değil 🥲çok çok gecmis olsumn
ElvisDemir-moms hepyerdeyizz bende okumuştum yaptırmadan önce ama bu kadar başğrısı yapacağını hiç düşünmemiştim kendinizi takip edin eğer sorun yaşamazsanız devam edersiniz herkese aynı tepkileri vermiyor sonuçta belkide sizin bünyeniz kaldıracak🌸