adenalya Kızım yoğurt sevmiyor. Kendim yapıyorum ama çok güzel tadı ekşi falan asla değil. 8 ay oldu sevemedi. Hazır desem mi diyorum yaaa? Bir kere misafirliğe gidince hazır yoğurt bardı onu yedirmiştim yemişti valla. Ne yapsam bilmiyorum
Feyzosumunannesi adenalya Hayır, yedirmeyin. Alıştırmaya çalışın. Benim eşim asla el yapımı yoğurt yemiyor mesela. Küçüklükten hazır yoğurda alışmış. Eğer ona alışır ise tekrar yedirmeniz zor olur.
emiyomu adenalya oğlum 2 yaşında oda sevmiyor ev yoğurdu asla alışmadı normal yoğurduda mantıda yoğurt çorbasında yiyor sadece normal yemez
3kedili2bebekli adenalya oğlum da sevmezdi ayran verirdim bir de içine sebze koyardım tatlıya yonelmesin diye meyve koymazdim bilerek öyle yerdi şimdi çok seviyor zamanla alıştı sevdi
umaytoom adenalya tek başına yoğurdu benim kızım da hiç sevmiyor içine meyve karistirip verebilirsiniz ben pekmez tahin de katıyorum öyle çok seviyor bebe bisküvisi de yakışıyor
Rabiiul adenalya meyveli denediniz mi ? Yabanmersini haşlayıp yoğurtla karıştırın veya muzu ezip yoğurtla karıştırın , hurma özüyle de karıştırıp verebilirsiniz
momas adenalya oğlumun alerjisi çıktı ama doktor denettir de arada minnacık veriyorum irkiliyor titriyor asla sevmedi. Yani belki ilerde yer şu an veremiyorum😂