2lokummannesiii kirmizibalikbeachte 9 😂 Ben 93’lüyüm eşim ise 84’lü😂💗Böyle yaş farkı en iyisi kadınlar çabuk yaşlanıyor erkekler genç kalıyor😂😂
kirmizibalikbeachte 2lokummannesiii özellikle anne olduktan sonra buna çok katılıyorum 10 yaş atmış gibiyim🥲
2lokummannesiii kirmizibalikbeachte Tek çocuk mu var sende😂 Benim 2 ben 20 yıl yaşlandım sanki hep yorgunum 😂 Şaka bir yana gerçekten şuan çalışmayıp çocuklarımı büyüttüğüm için tüm nazlarını ben çekiyorum babalar malum iş güç derken kısıtlı saatler görüyorlar
Yazmelegi_ kirmizibalikbeachte 1 yaş var normalde geç olgunlaşır derler ama ilk defa bu yaşta olgun erkek görüyorum 🤣🤣
1kizannesi__ kirmizibalikbeachte 4 yaş var aramızda ben 93 eşim 97 li küçük olan eşim 😂 ama benden daha olgun 😂
milletsanakanalizemiolacak kirmizibalikbeachte 9 yaş var eşim benden büyük ama maşallah adam benden 20 yaş küçük gibi davranıyor doğurduğum 2 çocuk var kaynanamın doğurduğu 4 çocuğa bedel 🤣🤣
kirmizibalikbeachte milletsanakanalizemiolacak biri çıngırakla oynarken biri topla oynuyor bizim evde öyle hallediyoruz 😂
Gamzeparlak1 kirmizibalikbeachte ben üç yaş büyüğüm. Asla küçük biriyle olmaz deyip büyük laf etmenin cezası olabilir.