utkummm Sabah 7 de uyaniyo aksamda erken yatmiyo o yuzden uyandiktan bi iki saat sonra uyumak istiyo çünkü uykusunu alamamis oluyo uyaninca direk kaldirmiyom yanina gelip yat oglum hadi burdayim falan diyom ama yatmiyo nasi geri uyutabilirim ya (15,5 aylik)
cikolatahurma utkummm 20 aylık oğlum 6 da uyanır eşim camlar siyah film bile çekti yok kalkiyor çocuk öğlen uyksuu yapar sonra akşam 8 veya 8 buçukta uyuturum
kirazmevsimi_ utkummm eski postlarınizdan hatirliyorum bence sizin sorunuz tek uyukuya gecmek istemesi. Başta o da sizde zorlancaksiniz ama sonrasi guzel olucak. Ayakta durma süresini uzatmak icin onu oyalayabilirsiniz belki park belki ufak çaplı bir gezi hava alma gibi. Eger tek uykuya gecerse sorununuz kalkicak gibi duruyor bence.
utkummm cikolatahurma sizinki erken uyuyomus ama uykusunu aliyodur belki benimki 11 e dogru uyuyo gece Bende odayi karartsam diye dusundum ama nasi kararticagimi bilemedim evdeki imkanlarla
utkummm kirazmevsimi_ tek uykuyu denedim bi kac gun 2 saat uyudu guzeldi ama sonra 1 saat uyumaya basladi o da yetmiyo cok agliyo aksama kadar 2 saat uyusa hep olucak da duzene sokamiyorum tek uykuyu Bende oyle dusunup tek uyku denedim ama bi saat uyuyup uyanirsa geri uyutamiyorum ne yapabilirim😕
kirazmevsimi_ utkummm uyanir uyanmaz hic yerinden kaldirmadan tekrar uyutmayi deneseniz belki uzar suresi
utkummm kirazmevsimi_ park besiginde yatiyo yanina gittigimde ayaga kalkip tutunuyo oluyo yatirmaya calisiyorum ama geri kalkiyo,ben gidene kadar uykusu aciliyodur diye basinda bekleyip uyanir uyanmaz geri yatirmayi denedim ama yok olmuyo bi turlu geri uykuya dönmuyo😕
Beyzaveduru 7 de uyanması gayet iyi. 12 ye kadar oyalayın. Sonra öğlen uykusu yapsın akşam da 8 de akşam uykusuna geçer. Erken uyutmanın tek çözümü bu