Sedacoo Merhaba hanımlar adetim dün bitti bugun korunmasız ilişki yaşadık çocuk istiyoruz illa yumurtlama günü şart mı yumurtlama gününden önce kalınıyormu kalanlar varmı
Ymomm Sedacoo bu işler tamamen Allah’a kalmış evet yumurtlama günü ilaçlar tedaviler ihtimal artırır ama olacağı varsa nasibini bekliyor 🌸🌸
yeni_anne__ Sedacoo düşük ihtimal olabilir ama düşünüyorsanız ovilasyon testi ille yumurtlama yakalayabilirsiniz
Deletedmom_216 Sedacoo tsbiki intimal her zaman var ama olasilik olarak yumurtlama gununde hamile kalma daha yuksek. Nasibinizde varsa zaten gunu saat belli olmadan nasip olur 🌸☺️☺️
perla_ Sedacoo evet yumurtlama günün önemli olduğu kadar çatlaması o gün de önemli ovulasyon testi daha yardımcı olabilir sana
elifimmmmmmmm Sedacoo Ben ilk hamileliğimde adetten sonraki ilk korunmasız ilişkide hamile kalmıştım. Kalınıyormuş gerçekten. Kalp atışını duyacağımız hafta düşük yapmıştım maalesef kimyasal gebelikle son buldu.
elifimmmmmmmm Sedacoo Ben ilk hamileliğimde adetten sonraki ilk korunmasız ilişkide hamile kalmıştım. Kalınıyormuş gerçekten. Kalp atışını duyacağımız hafta düşük yapmıştım maalesef kimyasal gebelikti
mompapatya Sedacoo 3 günde bir 2 günde bir şeklinde ilerlerseniz mutlaka yumurtlama gününe denk geliyor sperm ve yumurta birleşmesi. Tavsiye ederim ben pkosluyum ve 2 3 ayda bir yumurtluyorum buna rağmen bu yöntemle hamile kaldım 🌸
aysebb Sedacoo Vardır illaki ama yumurtlama günü veya 2 gün önce veya sonrası ihtimal daha yüksek oluyor. O aralar sık olsa daha iyi