CaganikoFernandez stillwasser Aman aman bi daha yok ben o yollardan tekrar geçemem akıl sağlığımı kaybetmeme ramak kaldı zaten 7.5 ayda ben iptal oldum yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyoruz oğlumla
elifimmmmmmmm stillwasser Bende öyle bir ikilemdeyim. Allah biliyor yaa 2. ve 3. çocuğu da istiyorum. Kızım yalnız büyümesin istiyorum ama tam rahata ermişken tekrar en başa dönmek gözümde o kadar çok büyüyor ki anlatamam
elifimmmmmmmm stillwasser Bende öyle bir ikilemdeyim. Allah biliyor yaa 2. ve 3. çocuğu da istiyorum. Kızım yalnız büyümesin istiyorum ama tam rahata ermişken tekrar en başa dönmek gözümde o kadar çok büyüyor ki anlatamam
Nilgunelaa stillwasser İptal iptal iptal diyorum 😂 Allah isteyipte olmayanlara nasip etsin hayırlı işler 😂
efesmommm Asla asla allahım evladıma sağlık uzun ömür versin. O iş benim harcım değilmiş çok zorlanıyorum
Elifinannesii_ stillwasser 3.5 yaş çocuğum var bide 53 günlük bebeğim oldu Allahım delirmeme ramak kaldı 🥲 Rabbim canlarına saglık versin ama çok çok zor anlatılmaz yaşanır
hasan033 Bazen istiyom bazen istemiyom eşimle tarşoncs istemiyom 😄ama oğlum tek büyümesin istiyorum ama yinede istiyorum kardeşlik çok güzel bir şey Rabbim ilk önce olmayanlara hayırlısıyla sağlıkla sonrada bana
9793selaam stillwasser asla deme kız asi konuşmak iyi değildir .bı tane de çok az çocuk değil mi ya 2 tane olmalı bence üstünü bilemiyorm tabi. Şuan kaç yaşında cnm çocuğun
beyzzsenturkk_ stillwasser çok istiyorum sadece nerden nasıl baslıcamı bilmiyorum keske sürpriz olsa gökten zembille düsse cunku ha dedim mi yapacak cesaret yok cok heyecanlanıyorum😂😂
birerkekbirkizannesii stillwasser cesaret edenı ayakta alkışlıyorum kızım 5 aylık ben pes ettım kalan arkadaşlara başarılar
gurbetteanne10 stillwasser böyle arada olanlar kesin yapıyor yapmicak olanın aklına bile gelmez benim mesela hiç gelmiyor biri derse de kufut etmiş gibi hakaret sayıp cevabını veriyorum 😂
Ece_63 stillwasser kızım 10 aylıkken gebe kaldım Ama korunuyordum Allah vergisi işte bı kardeşi oldu kızım şuan 3 yaşında biride 1 buçuk yaşında İykide olmuş Arkadaş gibiler 💞 ikinci çocuk şart bence
cloudsea stillwasser Ben bir daha hamile kalmamak için eşime sarilmamayı bile göze alırım😂 Bebeğimi çok seviyorum ama çok zormuş 2 çocuklu annelere yardım etsin Allah
melike_esraa stillwasser Asla diyordum oğlumun kardeş ısrarları üzerine 6 seneden sonra 2. oldu 🥰 günden sabahın 7buçuğunda anne evinden oğlumu sallarken sesleniyorum Rabbim isteyenlere nasip etsin ama çok zor ☺️