simseklivekalpli Büyük bir akıl tutulmasıyla sarman sahiplenmeye karar verdim. Sarman kedi besleyen var mı nasıl oluyorlar? Evde bitkilerim var bazıları zehirliymis ama kedi alırken bitkileri olan var mıydı, ne yaptınız?
Deletedmom_216 simseklivekalpli ay oglumun sevimli kedi sarman diye hikaye kitabi var. Sarman kedi diyinfe ilk o sandim megersem bu bi cinsmis bilmiyodum ben kitapta ismi saniyodum onu😂😂 kediye cinsin ismini koymuslar
beyzzsenturkk_ simseklivekalpli bir tane saksıda bitkim vardı 3 aylık scottishim var tüm topragını eşeledi eve saçtı bitki topraksız kaldı zaten bakamıyordum simdi iyice perte cıktı topragını eselemese yapraklarına tokat atıyodu
arasssmommm simseklivekalpli en yaramaz olanı seçmişsiniz annemde var olay bir cins 😂😂 tavan da bile gezer
simseklivekalpli cakebabe dayes beyzzsenturkk_ arasssmommm 1zeynosileannis nnoktaa D_deniz likeli eymenku mabellaa Kedileriniz disi mi, erkek mi, kisirlastirdiniz mi?
simseklivekalpli dayes yapmaaaaa 🙈 şu an için en mantıklı çözümüm odaya sokmamak 1,surekli gozetimimiz altında odada durması 2. Çiçeklerim de benim bebeklerim sanırım ayrılma fikrine alışmaya calisacagimm çok üzgünüm 🥲
dayes simseklivekalpli çiçekleriniz için balkon gibi ayrı bölge varsa oraya koysanız çok iyi olur. O kadar seriler ki odaya sokmamak zor olabilir çünkü kaşla göz arası saniyelik açılsa giriyorlar. Bir de kapalı kapıya gıcık oluyorlar bilmiyorum sizinki nasıl olur ama neresi kapalıysa onun kapısının önünde nöbette oluyorlar 😂
simseklivekalpli Deletedmom_216 cins değil aslında tekir bunlar da ama tuylerinden dolayı sarman geçiyor 🙈
simseklivekalpli arasssmommm yaa hic aklımda yoktu ama bir tane yavruları arkadaşımın penceresine düşmüş giristen bahçe katına, çok tatlıydı kanım kaynadı 4 yavrularmis sahiplendirilecekmis resimlerini attı birini de ben kaptım 🙈 geleceği vakti bekliyorum icim kıpır kıpır yapacak bişey yok artık gelsin alışırız ona da
beyzzsenturkk_ simseklivekalpli tüm gece götümde dolanıyo uyumuyor git diyorum gitmiyo bi aşağı bi yukarı ayaklarıma saldırıyo korkuyoruk üstüne basarım diye habire sırnasıyo pati atıyo mırmır😂😂
cakebabe simseklivekalpli renklerine göre karakterleri oluyor mesela bizimki bu küllü gri çok uysal temas bağımlısı smokinler de uysal oluyorlar renkleri bi araştır derim ama illa sarman diyorsan bir şey diyemem 😂