Ays_ays Arkadaşlar bebeğim bir aylık ve sallamıyorum öyle emerken felan veya kucağımdayken uyuyor 2 gün önce ağlarken denedim sallamayı baktım ağlıyo kestim şkür alışkanlığı olmadı acaba durum değişir mi ilerleyen zamanlarda sonra sallama ister mi
Oglusum5357 Ays_ays yol yakinken dön derim ne geldiyse basima o sallama yuzunden geldi smdi ayagimdn indiremiyorum
hilall89 Ays_ays kucagimda yada ayagimda sallamadim ama aca kucagi ve beşiği sallıyorum bide muzik aciyorum keyfi gelirse uyuyo
Cnprtk Ays_ays biz 3,5 aylığız salladm hep. Ama şimdi uyku eğitimi veriyorum. Kendi kendine uyumayı öğrendi artk sallamıyorum
Gulfem07 Oglusum5357 ben e bebekten hamak aldım:))))cok işime yaradı olmasa ne yapardım bilemiyorum.Kesinlikle alın.Bizde alıştırmamıştık ama 3 gün boyuncâ ağlayınca annem çatlayacak artık dedi koydu salladık uyudu mecbur kaldık o gün bugündür istiyor yapacak br şey yok.
Deletedmom114 Herşey olabilir 🤷🏻♀️ 40 çıkana kadar 40 huyu olur sonra düzene girer herşey dediler 5 buçuk aydır hala bekliyorum 🤦🏻♀️
Deletedmom276 Hiç sallamadım, kanguruda ve arabasında sallandığı dışında sallamak için sallamadım. Yoksa sallanmadan uykuya geçmezse ileride sıkıntı olur ne gerek var” diye düşünüyorum 🥰💙
Azygos Cnprtk yaa nasıl yaptınız ne kadar sürdü ayrıntılı yazabilir misiniz biz Dr 3 buçuk aya yaklaştık emziksiz asla uyumuyor
Bahar1425 Cnprtk nasıl verdin onu ay bende başlamak istiyorum nerden nasıl başlayalım bilemiyorum 😌beyfendinin hamagı var ya onda sallanıyor yada meme de uyuyor. 4.5 aylık
Cnprtk Rngya23 instgramda takip ettiğim bir yer var ordan yardım aldım ve çok yardımcı oldular @cocukgelisimcimelisgunbayi mesela orda richard ferber uygulaması var alttaki uygulamayı mutlaka okuyun benim bebeğim de işe yaradı
Cnprtk Aysenur76 sevdiği bir müziği açıyorum yatağına koyup kapısını kapatıyorum. Mızmızlanıyor tabiki ama ağlamadığı müddetçe almıyorum kucağıma. 5 dk sonra tekrar odaya giriyorum kendimi göstermeden bakıyorım. Böyle böyle mır mır yapa yapa 45 dk ya ancak uyuyor. Ama daha yeni başladık bakalm nasl devam edicek
Ays_ays Cnprtk süresini öğrendiğim iyi oldu yoksa 10 dakika sonra uyumuyor diye umudu kesrblrdm teşekkürler 😊
Azygos Cnprtk gece uykusundan mi başladınız yoksa gündüz de yapıyor musunuz birde her gündüz uykusunda rutin yapıyor musunuz nasıl yapılır rutin bu ayda
Cnprtk Azygos emziksiz benimkide uyumuyor ama dalınca kendi ağzından atıyor. Zor inanın zor bir süreç ve sabır gerekiyor saatlerce uyumadığı da oluyor ama arada 5 dk da bir odaya kendimi göstermeden girip bakıyorım mızmızlanıyo ağlıo ama bekliyorm
Cnprtk Azygos mesajla başka şeyler sormuştum ama instgramda sürekli eğitimle ilgili bişeyler paylaşıyolar altına yorum yapabiliyorsunuz cevaplıyorlar