Eza Selintan benim bebeğimde var suan 2 aylık gittikçe küçülüyor doktor 1 yaşına kadar geçer dedi endişelenmeyin.
Eza Selintan bu arada büyüklerimiz sarın yada bozuk para koyun falan derler bence çok itibar etmeyin ben hiç birşey yapmadım
Srht Mrymrn Selintan Bende bozuk para sardım 2 3 aylık falandı görüntü düzeldi doktorunuza sormayı unuttuk bile ne durumda diye
Mrymrn Benim bebegim gobek fitigi idi bir ara para yi dezenfekte ettim kaynattim gazli beze sardım göbeğine yapistirdim sonrq çıkar zararliymis dediler cikardim sonra doktorum aci cekmiyorsa sarabilirsin dedi bir müddet sonra gecti simdi 3 aylik masallah sorun kalmadi
Selintan Mrymrn bende duydum onu da kayınvalidem canı acır yapma fıtığı ağrı yapar dedi bende denemedim
Hilalakksn Benim bebeğimde de doğuştan vardı. Doktor 1 yaşına kadar kendiliğinden geçeceğini söylemişti. Şimdi 4 buçuk aylık ve tamamen geçti. Hiç bir şey yapmadık
Selintan Srht büyüme olmusmuydu fıtıkta bnm küçüktü gittikçe kocaman oldu hiç geçicek gbi durmuyo ağladığında felan çok daha büyük oluyo
[silindi] Srht Canım yorumunu gördüm benim bebeğimin göbeğinin yanı yataga yatırınca yayılıyo şiş duruyo orantısız göbek fıtığı olabilirmi nasıl anlaşılıyo😔