elof papatya_17 Alerji yaptı normalde balık verdiğim halde daha öncesinde. Aromadan kaynaklı diye düşünüyorum. Kokusu da şıpsevdi sakızla çocukken içtiğimiz antibiyotik arasında karışık bir koku veremiyorum paramda ziyan oldu. Bir daha alacak olsam elmalıya şans veririm en azından tadı daha iyidir diye düşünüyorum.
bebitonunannesi_ papatya_17 hiç bilmediğimden soruyorum balık yagi kullananlara? Balık yagi cidden gerekli mi, çocuklarınız kullandıntan sonra ne gibi fayda gördünüz, en iyisi hangisi, fiyatları bu kadar pahalı mı
Yusufagahinannesi bebitonunannesi_ doktorumuz dışardan vücuda alınması gereken en önemli şeylerden biri demişti. Ama haftada 1 gerçekten yağlı ve iyi balık yiyen çocuğun ihtiyacı yok dedi. Şahsen oğluma ben haftada 1 mutlaka yedirdiğim için kullanmadım. Kendim bi dönem çok halsizlik vs problemleri yaşadım ve kullandım şimdide eşim kullanıyor. Fiyatları ucuz değil evet ve bence asla internetten alınmamalı sahte ilaç maalesef şuan aşırı fazla piyasada. Kolajen tarzı ne olduğu belirsiz ayıcıklı uyku vitaminleri falan var mesela onları üstüne para verseler içmem. Tamamen merdiven altı ne olduğu belirsiz şeyler uzak durmak lazım sağlığından olur insan
dnzzynpmom bebitonunannesi_ Balık yağı vücuda çok önemli olan bir vitamin dişler beyin gelişimi İştah daha çok aktif olmayi sağlıyor yani bence alınması gerektiğini düşünüyorum ama balık tabi bulabiliyorsaniz onu yedirmek daha faydalıdırda şuan piyasada olan en iyi ve doğal markalardan biri möllers diğer balık yağları balığın kuyruk ve deri kısmından çıkarılıyor bu markada direk karaciğerinden üretim yapılıyor.
Yusufagahinannesi Möllers eşim ve kendim için kullanıyorum ben. Oğluma hiç kullanmadım balık yağı olarak iyi bir marka ama aromalı ürünleri ben kendim pek tercih etmiyorum
bebitonunannesi_ Yusufagahinannesi balık yedirmeyi tercih ederim şimdilik:) balık demişken bu mevsimde balık olur mu ? Eşimi gönderdim bugün alsın diye dükkan kapalıymış