lokumtos 16 aylık erkek bebek ilk kez tatile gideceğiz tecrübem yok HM markasından kısa kollu şortlu tulum mayolar kullanışlı olur mu? bir de beden olarak büyük mü almak gerekir içine mayo bez mi giyecek 😫
Asyaveannesi04 lokumtos Ben hep H&mden yada zaradan alıyorum çok memnunum kız benimki ama kumaşı çok güzel mayo bez giydirirkende kendi bedenini alıyordum
Dogacelik lokumtos insan mayoya heves ediyor ama bezi birakmadan once kullanissiz oluyor. Hem bebegi islak birakmak istemiyorsun hem bezi sık sık değiştirmek gerekiyor. Mayo çok angarya geldi bana hep. Mayo bez üstüne bol tshirt giydirdim hep omuzları yanmasın diye. Sık sık da değiştirdim.
berrakhsmnlr lokumtos Ben gap veya carters alıcam 2 adet ikiside kaliteli uv korumalı olduğu için beden stoğu bekliyorum henüz bezi bırakmadığımız için deniz için bezler varya onlardan kullanıcam denizden çıktıktan sonra normal bez bağlarım diğer mayoyu giydiririm diye düşünüyorum
belgin2 Üstte kalsın bende merak ediyorum oğlum tam 1 yaşındayken gidicez uv korumalı olanlar daha mı iyi olur merak ediyorum