kkd Merhaba 58 günlük bebeğim gündüzleri tek uyku yapıyor ve sastlerce uyanık ve uykya direniyo normal mi sizce bu durum?
gunduzanne kkd bebeğim 2 aylikken öyleydi. 2.ay öyle bi ay ki doktora hangi anormalliği söylesem çok normal diyodu. Sizi yoruyodur ama bikaç haftaya düzelir atak haftasını bu şekilde geçiriyomuş bazı bebekler. Büyüme atağı haftası olabilir
haticess0 kkd yani çok daha fazla uyku yapması lazım küçücük daha bizim bebekken bir ara öyle olmuştu kullandığımız d vitamini yan etki yapıyormuş , onun dışında havalar da sıcakladı banyo yapıp uyusa belki daha fazla uyur
motherandhappy kkd D vitamini sabah erken saatlerde vermeye dikkat edin 9 10 gibi o uykusuzluk yapabiliyor
kkd Bende doktora gitmeyi düşünüyorum 6-7 saat byçpyunca hiç uyumuyor uyusada 10-15 dk zaman dilimi oluyo
kkd Evet d vitaminini sabahtan veriyorum birkaç gündür ama yok hala direnmelere devam ediyoruz Uyuyamadığı için sürekli emmek istiyor emdikten sonra gazını çıkartımca uyuyo ama çok kısa süreli bir şekilde Sürekli internetten bakıyorum ne yapabilirim nasıl uyutabilirim diye ama nafile sonuç vermiyo hiçbiri
gamseliii kkd ben de aynı şeyi yaşamıştım güya sese alışsın diye seste uyutuyordum fakat sonra gündüz uykularını da loş ışıkta, kundakta ve beyaz gürültüde yapmaya başlayınca en azından şimdi 4 uyku yapıp 30ar dk uyuyor. Pilates topunda zıplatarak uyutuyorum