YorgunEbeviyen Kızlar eşinizden yada hediye gelen çiçekler kuruyunca atıyormsunuz yoksa duruyor mu benimki kaç sene evel önce kurumuş kaldırmışım dolabın üstünde duruyor az önce araşıtrdım negatif enerji kavga huzursuzluk falan yapıyormuş doğrumu acaba ?😁
cokbilmismom YorgunEbeviyen atıyorum hiç sevmem öyle şeyler evde kalabalık ve tozdan başka bir şey değil.
YorgunEbeviyen cokbilmismom anladım cnm benimki dolap üstü altına bez sermişim toz olmulor ama atacağım
Doga_sever Sadece istemede gelen çicegi, ve oglumun ilk ciceklerini sakliyorum. İkeada kurutulmus cicekleri saklamak icin derinligi olan tablolari var. Onlarin icinde.
Ymomm YorgunEbeviyen istemede ki çiçeği pleksi kutunun içine kattım onun harici hep yapay çiçek aldı😂
avkatanne Ben hepsinin dallarından ayırıp ışıklı bir çerçevenin içinde topladım ortasında da fotoğrafımız var.
simseklivekalpli YorgunEbeviyen eşimle 10.senemize giricez. Aldığı buketler duruyor. Negatif enerji göremedim 😂
dayes YorgunEbeviyen sanmam ya gülleri kurutup vazoya koyuyorum negatif bir enerji olduğunu düşünmüyorum