Birdunyabircennetannesiii Mutlu olsun diye uğraşıyorum ama hep sıkılgan hep mutsuz gerçekten artık anlamıyorum Şuan parktayız oynamak yerine boş boş duruyor dolanıyor suratı beş karış Neden çözemiyorum artık 4 yaşında
Leylamoznur Birdunyabircennetannesiii cocuk canım işte üzülme git yanına belki park istemiyordur benim ablam öyleymiş sevmezmiş park falan
Prenses_annesi22 Birdunyabircennetannesiii aynısı bnde var 🤣 artık saldım vala napmak ıstyorsa onu yapıyorum ne ıstyorsun senı ne mutlu eder suan dıyorm soyluyor parksa park yemekse yemek vs bakıyorm mutsuz ceza veryorm mesela 1 saat tablet yasak gbı
Uraztos Birdunyabircennetannesiii benim oğlum daha 21aylık ama bence yaşıtlarıyla daha çok yan yana gelmeli bir de kendine arkadaş bulduğu an kenara çekilmeliyiz başka türlü hep bizi istiyorlar katılamıyorlar diğerlerinin yanına. Vicdan yapıp sürekli ilgileniyoruz ama bence kendi kendilerine de oyun kurup takılmayı öğrenmeliler
cLearQueen Birdunyabircennetannesiii park sevmiyodur belki daha dikkatini cekcek bi yere goturun hayvanat bahcesi vs
Birdunyabircennetannesiii Leylamoznur Hayır seviyor ama parkta da benimle oynamak istiyor arkadaş bulamadığı için Eee bende yoruluyorum evde zaten sürekli oynuyoruz parkta kendisi oynasın istiyorum 🥹
Birdunyabircennetannesiii Prenses_annesi22 Ama salınca da sürekli sıkıldım sıkıldım diye geliyor yanıma Parkta da sıkıldım diyor hayır ne yapayım ben anlamıyorum
Birdunyabircennetannesiii Uraztos Arkadaş bulunca sıkılmıyor Ama bulmak da istemiyor anca biri ona söyleyecek arkadaş olalım diye ki birde çocuk seçiyor herkesle oynamıyor Zaten bulunca arkadaş hiç bulaşmıyorum 4 senedir öğrenemedi kendi kendine oynamayı sürekli sıkılıyor sürekli
Birdunyabircennetannesiii cLearQueen Park seviyor arkadaş bulunca gelmek bile istemiyor ama bulamayınca sıkılıyor hemen
Prenses_annesi22 Birdunyabircennetannesiii valla bzmkıde gun boyu oynasın sıkıldm dıyo yasıt ıstyolsr
Birdunyabircennetannesiii Leylamoznur Kreşe gidiyordu hastalıktan bıktım ve aldım Ama çok zorlanıyorum şimdi de
Leylamoznur Birdunyabircennetannesiii canım sen ilk okuldada öyle olcan alamıcaksında geri ver rahatla